Рубрики
UKRAINE

Дар’я Біленко та Марта Троцюк проведуть прогулянку київськими галереями

Арт-блогер та куратор Дар’я Біленко разом з автором проекту «Gallery101» Мартою Троцюк проведуть абсолютно безкоштовну та надзвичайно насичену подію, аналогів якої немає в Україні.

Art Walk (мистецька прогулянка) вже неодноразово відбувався у Києві та Львові. Вона притягує все більше творчих, цікавих, непересічних людей, тому ми запрошуємо вас також.

Увага! Для того, щоб приєднатися до нас, вам не потрібно мати мистецьку освіту чи навички. Головна критерія — це зацікавлення у мистецтві! Участь безкоштовна, по попередній реєстрації

Маршрут:

  • Artist talk з молодою художницею Марією Прошковською в контексті її виставки Spidertopia, яку ми подивимось в IZONE.

  • Відвідаємо виставку молодого фотографа Антона Шебетка на локації зовсім поруч, в IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. Проект складається з відеоінсталяцій та серії фото представників ЛГБТ+, які брали участь в АТО, а нині в ООС.

  • Далі ми перемістимось ближче до Контрактової та відвідаємо Dymchuk Gallery, де тільки-но відкриється нова виставка живопису одеського художника Bondero «Хроніки майбутніх рас».
  • Для особливо стійких та натхненних буде остання зупинка – Я Галерея і виставка Андрія Сагайдаковського та Олександра Бабака «Автопортрети».

Час: 9 вересня о 12:00
Місце зустрічі: вихід з метро «Тараса Шевченко» біля входу в «Корти на Подолі» — Межигірська вул. 56/63А
Номер телефону для зв’язку: (093) 553 96 32 — Дар’я