Рубрики
UKRAINE

Після перерви Gallery 83 знову починає активну виставкову діяльність

25 вересня Gallery 83 відкриє новий арт-сезон виставкою двох молодих мисткинь, які перетворять простір галереї на маленький всесвіт. «Біла виставка» апелює до понять світла і тіні, чистоти і спокою та надихає на пошуки різних вимірів світосприйняття та свого власного призначення.

Чистота і спокій. Заповненість і порожнеча, початок всього. Коли чорне не відрізнялось від білого, коли заповненість була порожньою, і навпаки. Завдяки темряві ми розуміємо світло. Завдяки існуванню чорного ми здатні відчувати чистоту та яскравість білого.

Всі роботи єдині і прості за сенсом. Вони про пошук світла в собі і навколо після тривалих сумнівів та запитань. Адже світло пізнається в тиші і на контрасті з тінню.

Пошук свого призначення, свого місця під зірками і планетами, роздуми щодо свого шляху — саме про це є проект «Біла виставка». Відчуття зв’язку усього з усім, вплив одного на інше і присутність білого світла, яку кожен здатен усвідомити. Світло наповнює і пронизує абсолютно все і завжди.

У просторі галереї ми творимо зменшену модель всесвіту. Є чорний і білий зал, і ми говоримо про світло і тінь.

Настя — людина ранкового сонця, природи і світла. Даша — людина міста, архітектури і сутінок. Наша виставка — те, що відбувається, коли зустрічаються ніби протилежності з однією лиш метою — пошук світла і любові в собі.

  • Відкриття виставки: 25.09.2018 о 19:00. Вхід вільний
  • Адреса: вул. Тарасівська, 3а. Gallery 83