Рубрики
UKRAINE

Музей історії міста Києва покаже виставку української художниці Анни Кострицької

З 14 липня по 2 серпня у Музеї історії міста Києва відбудеться виставка яскравої української художниці Анни Кострицької «Все змінюється, нічого не зникає».

Представленні полотна Анни – свого роду підсумок серії її абстрактних емоціональних портретів нової течії — іполітізму, що має на меті розповісти про почуття молодого покоління, сконструювати свою особисту риторику та підважити проблеми та кризи міленіалів. Разом із Маніфестом, написаним Валерієм Крутим для виставки, експресивні, яскраві полотна мають створити виразне висловлювання – поетичну та політичну заяву, що  буде лункою, саркастичною та правдивою.

«Для мене важливо не лише показати нові роботи, а й гучно заявити свою позицію. Кожного дня світ змінюється до непізнаваності, та поколінню, до якого я належу, важливо заявити про себе. Наші попередники дуже молоді та активні, а ті, що позаду – покоління Z постміленіали – виходять на передову із величезною швидкістю. Ми залишаємося в тіні у найактивніший період свого життя» – говорить художниця Анна Кострицька.

Експресія художниці стане виходом для вагань, які втрачають характер побоювань й набувають статусу повносилого Маніфесту. І саме такі ознаки — чесність, довіра до себе, непрагнення когось здивувати — дозволяють ділитися енергією людини, яка за всім цим стоїть.

  • Музей Історії Міста Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7)
  • Вхід на виставку — вартість квитка в музей
  • Тривалість виставки: 14.07 – 02.08