Рубрики
UKRAINE

В Україні створили онлайн-магазин антивоєнних постерів

Artists Against War (Митці Проти Війни) – онлайн-магазин, що продає друковані антивоєнні постери створені українськими та іноземними митцями, як відповідь на Російське вторгнення в Україну у 2022 році. У співпраці із друкарнями у різних країнах ми маємо можливість доставляти якісну продукцію у всі країни світу (окрім Росії та Білорусі). Ціна всіх постерів є фіксованою – від 39 до 119 євро та залежить від розміру виробу (від 21х30 до 70х100 см).

Основна мета проекту – фінансова підтримка український митців та волонтерських ініціатив. Цільова аудиторія – міжнародна англомовна спільнота. 50% прибутку від продажу постеру ми передаємо автору роботи. Іноземні митці, що надали свої роботи для інтернет-магазину, передають свій гонорар на формування фонду підтримки українських митців. Інші 50% буде передано у «Повернись живим» – міжнародний благодійний фонд, що підтримує Збройні Сили України, фінансуючи суто оборонні ініціативи. Запрошуємо до участі укрїнських та іноземних митців.

Автори проекту – Христина Орищак, Василь Слободян. Ми із захопленням спостерігаємо за підтримкою, яку світова спільнота надає нашій державі у цій війні. Об’єднавши у галереї AAW роботи талановитих та активних людей, ми надаємо матеріальний інструмент візуалізації власної позиції. Друкований постер – це мирна зброя, що виражатиме підтримку мільйонів людей у різних куточках світу, у громадських та приватних просторах.