Рубрики
UKRAINE

Персональна виставка Антона Логова в рамках 220 Abstract ArtFest

27 червня, о 19.00, в рамках виставки 220 Abstract ArtFest, в Pavlovka Art Gallery, художник Антон Логов представить персональний проект Інший простір.

Ця виставка розповідає про пошук людиною свого досвіду. Як життєвого, так і метафізичного. Іноді нам здається, що життя заграє з нами, а іноді і ми самі граємось з ним. В цьому нам допомагають інтернет, телефони і віртуальний простір нашої уяви. Граючись, ми не помічаємо, як втрачаєм дорогоцінний час, що дуже швидко спливає.

Перша частина експозиції виставки складається з декількох абстрактних полотен в нейтральній сірій гамі, яка передає відчуття меланхолії. На їх поверхнях візуалізуються шляхи різних життєвих направлень. В цих роботах відчувається ностальгія за полотнами Ватто, або Тернера.

Друга частина виставки — серія графічних робіт з використанням обмальованого олівцем сілуету айфона, який вже став символом нашого часу. Ці роботи нагадують трохи дитячу творчість, або її безпосередність. Коли дивишся на них, то виникає відчуття, що дитинство десь поруч. Плавні лінії і плями, немов сперечаються зі співставленним жорстоким і прагматичним світом реальності і соцмереж. Ці малюнки зроблені в кольоровій і емоційній манері.