Рубрики
UKRAINE

Антон Логов покаже новий проект у арт-просторі Port creative hub

29 cічня у Port creative hub відкриється персональний проект «Зошити» Антона Логова, в якому художник рефлексує на тему цілісності України.

«Зошити» – це серія графічних і колажних робіт, яка з’явилася як виклик, або сподівання, що завтра буде краще, ніж сьогодні.

До рук художника потрапила підбірка не розрізаного паперу для зошитів у лінійку та набір радянських фото-листівок «Крим», «Київ», «Нікітський ботанічний сад у Ялті». Антон зрозумів, що нерозрізаний на листи папір для зошитів –– це дуже сильний образ. Це, начебто, карта ще цілісної України до революції та війни.

«Я почав заплямовувати абстрактними образами цю чисту площину паперу за допомогою фарби. Розмістив листівки і додав аплікативні форми, вирізані з дитячого кольорового паперу, які апелюють до умовної гри випадкових політичних та мистецьких сенсів», — розповідає Логов.

За словами автора: «Всі роботи вертикального формату і в експозиції вони будують довгу горизонталь. Це і є ідеальна гармонія, до якої прагне останніми роками Україна. Але це ідеал, а не реальність.» Абстрактний фон в деяких роботах досить агресивний і вони побудовані на візуальних контрастах та абсурдистьких сенсах, які випадково виникають, як співставлення фарби і фотозображення. На деяких паперах у формі колажу з’являються приклеєні пакети з магазину, тканини з майстерні і залишки коробок з гофрокартону. Вони створюють умовний рельєф руйнації.

  • Відкриття виставки: 29 cічня о 19.00
  • Адреса: Port creative hub (вул. Набережно-Хрещатицька, 10А)