Рубрики
UKRAINE

Виставку фотографів Антона Малиновського та Вячеслава Тешнера покажуть у Харкові

6-го березня о 19:00 відбудеться відкриття виставки та зустріч із фотографами Антоном Малиновським та Вячеславом Тешнером.

Виставковий простір поєднав три різнопланові художні проекти: «Honeymoon», «Депутати» та «My Little Columbine». Емоційний діапазон обраних серій (від напруги до безтурботної пасторалі) працює на висвітлення проблеми замовчування і громадянської свідомості.

Спокійний, навіть відсторонений погляд у «Депутатах» перетворюється на експресивний вигук у серії «My Little Columbine», яка створена в колаборації з миколаївським фотографом Вячеславом Тешнером. Третя серія світлин — «Honeymoon» — на перший погляд вибивається поміж гостро-соціальними та прямими «Депутатами» та «My Little Columbine» зі своїми безтурботними пейзажами. Насправді за цією ідилічною оболонкою ховається та сама тема соціальної відповідальності, проблема свідомого спів-існування.

Виставковий проект створено за ініціативи та у співпраці із колективом «MYPH» (Mykolayiv Young Photographers), куратором та засновником якого виступив український фотограф, володар Leica Oskar Barnack Award Newcomer 2017 Сергій Мельниченко.

  • Відкриття: 6 березня о 19:00 
  • Yermilov Centre (Харків, пл. Свободы, 4)
  • Вхід на виставку — вільний