Рубрики
UKRAINE

«ART-CAMP» сучасного мистецтва для підлітків

З 8 по 13 липня пройде шестиденний арт-кемп сучасного мистецтва для підлітків, організований культурно-освітнім проектом ORMAN та Britannica School.

В рамках арт-кемпу школярі матимуть змогу познайомитись і поспілкуватись з сучасними художниками, знайти однодумців і головне — створити власні твори. Насичена програма арт-кемпу містить різні види мистецтва: ленд-арт, графіка, інсталяція, живопис, та інше. Викладачі арт-кемпу — українські художники. Наприклад, курс з інсталяції проведе Антон Логов. А створити новий об’єкти разом з митцем — особлива магія. Окрім практичних курсів, на учасників чекає обговорення цікавих тем: «PR та художні твори», «Колекціонування».

Щоб потрапити до арт-кемпу вміти малювати не є обов’язковою умовою, натомість головне — відкритість до нового. Арт-кемп відбудеться під Києвом, на території школи Britannica School. Сучасний простір, свіже повітря, та мистецтво, що може бути краще? Організатори продумали все до дрібниць, значить батькам не потрібно хвилюватись за своїх дітей: смачна їжа, прогулянки на свіжому повітрі та навіть прощальна вечірка.

«Мистецтво розвиває креативне мислення, яке так необхідно у XXI століття, а також программа арт-кемпу продумана таким чином, щоб учасники проявили комунікативні навики», — коментують організатори арт-кемпу.

ПРО ОСВІТНЮ ПРО ГРАМУ «ORMAN. ПРО МИСТЕЦТВО ПРОСТИМИ СЛОВАМИ.» – це проект створений для того, щоб підняти рівень культури в Україні до європейського рівня. Ціль — виховати нове покоління гармонійно розвинених особистостей, які мають високий рівень культури, люблять мистецтво, мають креативне мислення і відкритті світу. В межах проекту проходять різноформатні інтерактивні заходи: лекції, відвідування музеїв та галерей, майстер-класи, зустрічі з творчою спільнотою (художниками, колекціонерами, галеристами…). Програма ORMAN співпрацює з приватними школами, впроваджуючи навчальну програму для різновікових школярів.

ІНФОРМАЦІЯ

  • Коли: 8-13 липня
  • Де: Britannica School, Котеджне містечко Green Hills
  • Вартість: 14 700 грн
  • Подробиці у фуйсбуці https://www.facebook.com/events/1255563944620687/
  • З усіма питаннями можна звертатись за телефоном 067 212 50 55