Рубрики
UKRAINE

У Львові покажуть виставку молодої художниці Оксани Федчишин

26 липня у львівській галереї Zefirina відбудеться відкриття персональної виставки молодої художниці Оксани Федчишин «Anamorphosis».

Анаморфоз паперового пилу. Як розгледіти сутність? Здалека, зблизька, на дотик чи на слух? Людське нутро — це багатошарова композиція клаптиків різної текстури, що утворюють певний патерн. Ця шершава субстанція прикриває тендітність. Зім’ятий пожовклий шматок ось тут — ретушує маленькі шрами. Легко торкніться цієї оксамитової поверхні, відчуваєте? вона вислизає — це віддзеркалення справжнього єства. Занурте руку у цей блискучий пил, ви поранитесь, — цього краще не чіпати. Ця тендітна композиція сягає мільйонів клаптиків і візерунок змінюється від кожного дотику ззовні, а цільну картину можна побачити лише під певним кутом.

Серія робіт Оксани Федчишин «Анаморфоз» — спроба віднайти кут сприйняття, під яким проглядається сутність. Це занурення у тендітний калейдоскоп невловимих інтенцій і чуттєвої недоторканості, втілене у колажах, живописі та відео-арті через призму ніжної експресивності, що вирізняє роботи Оксани.

  • Відкриття: 26 липня о 19:00 
  • Zefirina (Львів, Заводська, 31А)
  • Вхід на виставку — вільний
  • Тривалість виставки: 26.07 – 01.08