Рубрики
UKRAINE

Персональний проект Анни Кострицької «Портрет владної людини» відкриється у «МЦ Шоколадний будинок»

31-го січня в «МЦ Шоколадний будинок» буде презентовано новий проект молодої київської художниці Анни Кострицької «Портрет владної людини».

Проект Анни – це серія портретів написаних за останній рік. Роботи на цій виставці — візуальна поезія потужного та радикального самовираження. Вони проявляють себе інтуїтивним вибором кольору, доречними акцентами та багатозначними, вартими тривалого дослідження тінями та подряпинами.

«Бути художницею означає шукати досконалості у змінах, споруджувати нові вівтарі та фундаменти, бачити наяву ще не здійснені картини. Це форма світосприйняття, це навмисне прямування у вир подій та гостре їх переживання. Це віра у те, що Всесвіт кармічний за своєю природою, і немає іншої правди, аніж те, що він завжди повертає тобі все — піднесеністю або будь-чим. Це емпатія та сильне відчуття людей, це крик, змішаний із надією, що твої історії почують. Це усвідомлена медитація та споглядання суті речей-у-собі» – говорить художниця.

Анна Кострицька — молода українська художниця з Києва. Вона творить у стилі абстрактного експресіонізму, рішуче відносить себе до нового покоління митців і наразі працює над великою серією емоціональних портретів. Її роботи позначені чуттєвістю та силою виразу переживань. У техніці застосовує яскраві кольори та пастозні мазки, вміло вдається до створення рельєфних поверхонь та експериментує із текстурами своїх витворів.

Кожен гість зможе поринути в атмосферу карнавалу та стати частиною імерсивного проекту, отримавши свою особисту маску, зроблену художницею, насолодитися музикальним супроводовом від  Nil Tarasov та неперевершеним інтер’єром Шоколадного будинку.