Рубрики
UKRAINE

У PinchukArtCentre відбудеться лекція Бернара Блістена

5 липня в PinchukArtCentre відбудеться лекція Бернара Блістена, директора паризького музею сучасного мистецтва Centre Pompidou, якою відкриється «Ніч в PinchukArtCentre».

Під час своєї лекції на тему «Центр Помпіду — більше ніж музей» Бернар Блістен розповість про історію та колекцію одного з найбільш відомих центрів сучасного мистецтва в світі — французького національного музею сучасного мистецтва «Центр Помпіду».

Бернар Блістен — куратор, професор кафедри Сучасного Мистецтва в Школі Лувра. Автор кількох книг на тему сучасного мистецтва та куратор понад сотні виставок сучасного мистецтва. Засновник фестивалю Un Nouveau Festival. У Центрі Помпіду розпочав свою роботу у 1984 році в якості куратора, у 2000 році отримав посаду генерального інспектора художньої творчості, в 2008 — директора Департаменту культурного розвитку, а в 2013 році — директора Центра Помпіду.

Подія відбудетьс на 6-му поверсі PinchukArtCentre у відео-лаунжі кафе OneLoveCoffee. Мова лекції — французька з синхронним перекладом на українську. Вхід вільний. Реєстрація обов’язкова: Реєстрація