Рубрики
UKRAINE

Перша онлайн виставка фінальних проектів студентів школи концептуальної і арт фотографії “MYPH”

16 грудня школа концептуальної і арт фотографії “MYPH” відкриє першу онлайн виставку фінальних проектів студентів 3-го та 4-го наборів нашої школи.

MYPH GRADUATES ONLINE SHOW — проекти 25 молодих та дуже амбітних авторок і авторів, котрі працюють з різними темами, послуговуючись фотографією як медіумом.

16 грудня о 19.00 відбудеться пряма трансляція, під час котрої Сергій Мельниченко коротко розповість про створення цієї експозиції на всіх етапах підготовки, а також поспілкується з окремими її авторками і авторами.

Автори, чиї роботи будуть представлені на виставці: Ольга Коваль, Олена Морозова, Діана Федоряка, Роксолана Поцюрко, Євген Заєць, Михайло Кулик, Лі Білецька, Тома Магдик, Сергій Хрущов, Вікторія Ключко, Володимир Демків, Єва Гольц, Вікторія Дорошина, Анастасія Жук (Сергій Петров, Ольга Мошонік), Валерія Міргородченко, Олеся Саєнко, Ольга Борисенко, Олександр Шабалін, Денис Костенко, Яна Григоренко, Ольга Ніколаєва, Анастасія Весна, Кріс Войтків, Сергій Гученко, Марія Дзевіцька.

Посилання на виставку — https://myphart.com/exhibition/

Школа концептуальної і арт фотографії «MYPH» заснована Сергієм Мельниченком у 2018 році. Нашим головним завданням є розширення сфери свідомості та розуміння сучасної концептуальної та художньої фотографії серед фотографів-початківців.

Відійти від звичних стандартів і зробити щось «інше» – головна мета в процесі створення фінальних проектів. У рамках курсу «Художня фотографія: від ідеї до візуальної реалізації» вивчаються твори авторів, визнаних в Україні та світі, переглядаються тонни фотографій та фотокниг. Студенти дізнаються про величезну кількість фотоконкурсів, фестивалів, ярмарків та про те, що потрібно зробити, для того, щоб їх роботи публікувалися в українських та зарубіжних журналах, а також, щоб фотографії брали участь у виставках і, звичайно, продавалися. Ми, також, запрошуємо різних відомих фотографів, кураторів та видавців зі своїми лекціями, щоб розширити коло знань наших студентів.

Основним завданням школи є не тільки навчання, а так само і подальша допомога в просуванні і популяризації робіт наших випускників серед галерей, профільних видань та колекціонерів по всьому світу. Це не просто сьогодні і зараз, це – майбутнє.

За 4 курси більше ніж 100 студентів з різних міст та країн закінчили навчання у нашій школі.

Посилання на сайт школи – www.myphart.com