Рубрики
UKRAINE

В Києві покажуть виставку-перегляд «beKAMAing» студентів дворічної програми KAMA 2YP: Contemporary Аrt

3 12 по 14 лютого KYIV ACADEMY OF MEDIA ARTS (KAMA) представить виставку-перегляд «beKAMAing» студентів дворічної програми KAMA 2YP: Contemporary Аrt.

16 студентів і студенток першого та другого курсів представлять роботи, створені протягом семестру full-time навчання. У першому семестрі нового навчального року з ними працювали Алевтина Кахідзе, Анна Віноградова, Євген Самборський, Макс Роботов, Олександр Сіроус та Леся Хоменко.

Для першокурсників навчання в КАМА почалось із роботи з тілом, пам’яттю та уявою, кольором та композицією, створенням художніх ситуацій, документацій та медіа-інсталяцій. Другокурсники проводили дослідження та розробили власний кураторський проєкт, де виступили колективним куратором, а тьютори виступали в ролі консультантів та менторів.

Для забезпечення комфортних та безпечних умов гостей, студентів та викладачів протягом усіх днів виставки ми вас дуже просимо дотримуватися правил безпеки. За рекомендацією МОЗ, буде діяти кількісне обмеження на перебування гостей всередині приміщення. Гості повинні носити маски протягом всього часу. У кожного відвідувача буде максимум 2 години на перебування на виставці, щоб дозволити якомога більшій кількості людей подивитися роботи наших студентів.

Виставка проходитиме в майстерні за адресою Глибочицька 32Б, ЖК «Покровський Посад», вхід через фойє.

Розклад роботи виставки:
П’ятниця, 12 лютого — 11:00-20:00
Субота, 13 лютого — 10:00-17:00
Неділя, 14 лютого — 10:00-17:00

Обов’язково внесіть час вашого візиту в реєстраційну форму на сайті:

http://www.k-a-m-a.com/2yp-bekamaing?fbclid=IwAR0JMcpnU03ss3f8BS1uN8OZ1QkJzVFnIjP6RI72_hzEBMkzp6StMa52Ebk